Cursusinhoud
Introductie
Wat kun je verwachten in dit vak? Welke boeken gebruiken we? Welk systeem wordt er gebruikt? Wie is je leraar voor dit vak? En belangrijk wat heb je aan dit vak en wat zijn hiervan de voortreffelijkheden. In deze introductie krijg je antwoord op je vragen.
0/5
De Madd en Lien
Je zult hierin kennis maken met de verlengingen van de Harakaat en hoe deze worden opgeschreven in de Quran. Daarnaast komt de Lien constructie aan bod welke lijkt op een Madd maar dat niet is.
0/4
De lange Madd en Waqf
Je zult in deze les leren over de lange Madd en hoe lang dat moet zijn. Ook zal kort uitgelegd worden hoe je kunt stoppen op het einde van een woord.
0/2
De Qalqalah, Safier en Musta’liyah
Dit is een van de belangrijkste lessen om je uitspraak te verfijnen: De sukun situatie. Hierin zul je ook de eigenschappen Qalqalah, Safier en Musta'liyah uitgelegd krijgen en toepassen.
0/2
De Ghunnah, Ikhfa, Saktah en Imalah
In deze lessen zul je eindelijk leren wanneer en waar je een Ghunnah of Ikhfa moet toepassen, en belangrijker hoe deze klinken. Daarnaast zal kort de Saktah en Imalah behandeld worden.
0/4
Afronding module 2
Je krijgt uitleg hoe je nu verder moet na de tweede module afgerond te hebben. Hoe je het certificaat kunt downloaden en gebruiken.
0/2
al-Qaidah al-Nuraniyyah module 2
Voltooi eerst de vorige Quiz.
Toets over de introductie
0% Afgerond

Welkom
bij de cursus

Snel vinden

© Stichting al-Husayn – Alle rechten voorbehouden

Krijg 10% korting

En blijf op de hoogte van nieuwe cursussen en boeken in de islam. Zo mis je niets!